Mange om buddet

Benyt humor til at sælge mere på din restaurant

Kommer følelserne i spil i forbindelse med salg på din restaurant? I dag fokuserer vi på hvordan du kan bruge humor på flere måder hos dit spisested og fremme din forretning.

Overvej en lidt humoristisk indretning

Dette punkt afhænger naturligvis af konceptet for din restaurant. Men hvis det passer ind, kan du overveje at bruge humor i indretningen. Plakater med sjove citater er på mode til indretning af hjemmet, men du kan også sagtens hænge plakater fra Dear Sam op på væggene i din restaurant.

Der findes mange plakater med citater, som passer glimrende ind på en restaurant. Du kan referere til at maden er ventetiden værd med et citat som ”good things take time.” Hvis du serverer kaffe findes der også et hav af plakater enten med illustrationer af kaffe eller citater som ”but first, coffee”, som mange folk vil være enige med.

Få folk til at grine på Instagram og Tik Tok

Ifølge en undersøgelse fra Clutch er det mere sandsynligt at dine nuværende eller forhåbentligt kommende kunder vil huske din reklame, hvis den er sjov. The Drum Network fandt frem til det samme resultat, da de analyserede reklamerne ved Super Bowl i 2018.

Når du ejer en restaurant, vælger du højst sandsynligt ikke at investere i tv-reklamer. Men du kan benytte denne tankegang, når det kommer til de sociale netværk. Læg en markedsføringsplan for hvordan du kan involvere humor i dit indhold på Instagram, Tik Tok og de andre sociale netværk.

En sjov tilgang kan motivere flere folk til at dele dine billeder og videoer, og det er det som det hele handler om på Instagram og Tik Tok. Du når ud til flere og flere personer, når publikummet vælger at dele det med sine følgere. Derfor kan det være en glimrende ide at tænke i humoristiske baner for indhold til de sociale netværk.

Humor er en af de mest efterspurgte salgskompetencer

Humor er ikke overraskende en af de mest efterspurgte salgskompetencer inden for salg. Ofte søger arbejdsgivere også efter sælgere som er selvstændige, energiske, professionelle, positive, servicemindede og resultatorienterede.

Alle disse er glimrende egenskaber for en god tjener, hvis du spørger os. Hvis du ønsker at starte en ny restaurant, eller at fremme salget hos din restaurant, kan du sikkert nyde gavn af at hyre tjenere med et ekstra godt glimt i øjet. Hvis tjeneren formår at læse situationen, og bruge en tilpas mængde af humor, kan det bidrage til at gæsterne vender tilbage igen og igen.