Rigtig god mad

Nu også på fjernsyn

Der er i de senere år kommet så stor fokus på mad og og på kokke med den store trend og bølge af nyt nordisk køkken, som er kommet ind fra højre og har erobret verden. Den har sat så stor fokus på mad af enhver slags, at der nu er madprogrammer i fjernsynet konstant.

Enten er det folk, som skal lære at have en restaurant, eller det kan være dem, som skal lære, at de skal finde ud af, hvad de skal gøre for at blive til årets kokketalent. Der er dem, som bliver tilmeldt konkurrencer, eller melder sig selv for at se, om de kan blive til Danmarks bedste restaurant. Der er mange muligheder for at komme til at de hvad restauranterne og kokkene byder ind med, og hvad skal til for at drive en restaurant i dagens Danmark, for der er som sagt mange om buddet, og der er mange ting, som skal falde i hak for at få en restaurant, der er succesfuld.

Det er måske også derfor at diverse stjernekokke i dag har en status, som mest af alt minder om rockstjerner, og der er mange af dem, som har fået et liv i rampelyset i de mange realityprogrammer, der kører over skærmen. En af de mest kendte er Gordon Ramsey, som ikke kun er kendt for sin kogekunst, men også for at have et sprog, som vil få de fleste havnearbejdere til at rødme. Han er kendt for at bruge sprogets værste gloser også i de programmer, han deltager i på tv.