Mange om buddet

Restauranter på ferien

Restauranter bliver tit frekventeret på ferien, og mangen en dansker har fået deres ferie ødelagt med fordærvede madvarer på dårlige restauranter, men kokkene siger, der er nogle få ting, som du skal undgå, og så er det faktisk let at holde maven i god form også på ferien.

Du skal aldrig bestille fisk om mandagen, du må aldrig bestille mad, som er marineret og såvidt som det er muligt, så bestil ikke salater eller lignende, for der er muligheden for kontaminering er størst.

Desuden skal du, så vidt som det er muligt, holde øje med hvor de lokale selv går ind og spiser, for er det et sted, hvor de lokale spiser, så er maden som regel også god. Det er et sted som ikke kun lever af turister, men også af de lokale. Det er ofte også der, hvor du får de bedste lokale smagsoplevelser, og det er med garanti også derfor, mange gerne vil ind og spise de steder, for det er spændende at opleve et helt nyt køkken på en måde, som du aldrig har oplevet det før. En oplevelse mere, som du kan tage med hjem fra ferien.