Uncategorized

Madtendenser 2018

Nye madtendenser i 2018

Der sker løbende en udvikling inden for de overordnede madtendenser. År 2018 er heller ikke nogen undtagelse. Vi ser flere og flere restauranter, der satser på det økologiske og vegetariske køkken. Det er startet ud i de områder, hvor hipsterkulturen har gode betingeler. Restauranterne har stor succes – ikke alene inden for denne kultur, men også for både børnefamilier og forretningsfolk. For der er flere og flere, der tager et aktivt valg, når det kommer til, hvad vi vælger at putte i munden og bruge som brændstof til vores krop. En af de nyeste tendenser, der er ved at få fat er klimavenlig mad.

Nyt på gaflen

Lokalt og klimavenligt mad

Tanken bag klimavenlig mad er egentligt såre simpel. Det tager udgangspunkt i tanken om økologi og dyrevelfærd. Vi vil have gode råvarer, der er fremstillet med omtanke for miljøet. Men selvom du måske ikke synes, at der er den store forskel på en økologisk tomat fra din baghave og en økologisk tomat fra eksempelvis Italien, så har tomaten fra Italien været ude på en meget lang rejse, inden den ender på din tallerken. Tanken bag klimavenligt mad, er at man også kigger på transporten af maden, når miljøregnestykket gøres op. Hvis du gerne vil servere din klimavenlige middag derhjemme, så tjek siden trendly.dk hvor du finder alt til dit middagsbord.

Klimavenligt mad

Mad, der er produceret under klimavenlige forhold, slår igennem flere og flere steder. Det er lige fra de trendy restauranter til den offentlige sektor, hvor blandt andet flere sygehuse har taget trenden til sig. Vi kommer derfor ikke uden om, at klimavenlig mad er en af de helt store Madtendenser i 2018. Derfor bliver der i flere og flere private hjem også lavet mad ud fra denne bæredygtige filosofi. For det er vores alle sammens opgave at passe på vores jord.