Det har længe været kendt, at det er svært at tjene penge på en Michelinrestaurant. Der er mange kokke i køkkenet, og det er penge, som skal tjenes ind hver dag, for at de kan få deres løn. Men det er i hele taget svært at tjene penge på restauranter, der er alt for mange, som får håret i postkassen og indser, det er næsten er umuligt at få det til at hænge sammen.
For ikke så længe siden fortalte kokken Bo Bech at for at få en restaurant til at løbe rundt, så er det vigtigt, du næsten kan lave mad på en sten, intet må gå til spilde, og der skal hele tiden være hånd i hanke med indkøb, og hvor du kan få dine indkøb billigst.
Det er vigtigt, du kan lave mad ud af de billigste typer af udskæringer, at du ved, hvad som er i sæson, og at du kan udnytte det til mindste detalje, for det er der, hvor du kan tjene pengene og så på drikkevarerne, for det er svært at tjene på en god bøf, det er dyrt at købe ind, selv for restauranterne.