Mange om buddet

Find inspiration til dit næste restaurantbesøg på de sociale medier

Posted

Rigtig god mad er værdsat af danskerne. Vi elsker at sidde på en restaurant og blive forkælet og få serveret lækre retter og drikkevarer. Mange af os finder inspiration til restaurantbesøg på de sociale medier, hvor vi bl.a. følger hinanden på Instagram. Her ser vi, at der bliver lagt billeder op fra restaurantbesøg, og så får vi også selv lyst til at besøge den skønne sushi-restaurant, italienske restaurant, thai restaurant eller burgerbar, som vores venner og bekendte har været på. Restauranterne ved godt, at folk deler billeder online, og mange restauranter har også selv en profil på Instagram og Facebook. Her deler de billeder af den mad, de har på menukortet, og det er med til at tiltrække kunder, når man bruger det som en del af markedsføringen. Ligesom anbefalinger fra gæster på Instagram selvfølgelig også giver flere bookinger.

Følg restauranter eller madglade venner

Hvis du gerne vil finde inspiration til dit næste restaurantbesøg, så kan du enten følge bestemte restauranter i Danmark og udlandet på de sociale medier. Så er du altid opdateret med, hvad de kan tilbyde. Men anbefalinger fra madglade venner er bestemt også en god måde at finde frem til nye, spændende spisesteder. Selvom der pt. mest laves og afhentes takeaway, så kan man også få gode tips til lækker take away via de sociale medier.

Giv dine egne anbefalinger videre

Når du selv har haft en god oplevelse med take away eller restaurantbesøg, kan du selv anbefale det videre. Du kan lægge et billede på Instagram, så andre kan se, hvad du har spist. Mange restauranter gør sig umage med både Instagram-venligt interiør og flot emballage til takeaway, så det er nemt at tage nogle flotte billeder. Hvis du simpelthen bare elsker mad, så kan du få printet nogle af dine bedste madbilleder og hænge dem op i flotte Fotorammer på væggen i dit køkken. Så er du altid omgivet af skøn mad.

Lav en liste over kommende spiseoplevelser

Hungrer du efter at komme ud og spise på restaurant igen, så kan du som sagt følge dine venner og bekendte eller restauranterne på de sociale medier og indsamle inspiration. Du kan lave et liste over de spisesteder, du gerne vil besøge i 2021. Det kan både være i dit lokalområde, eller det kan være i andre dele af landet. Du kan evt. kombinere et restaurantbesøg med en weekendtur i en bestemt by, hvor du også får kigget på seværdigheder eller shoppet. Der er mange muligheder for at gå på restaurant i vores skønne land, og restauranterne har også brug for, at gæsterne vender tilbage efter en lang nedlukning. Forhåbentlig bliver det en sommer, hvor vi alle kan nyde at gå på restaurant – både vores velkendte favoritsteder og nye spændende steder, som vi er blevet inspireret til på de sociale medier.